Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

erotiek

Ze kwam te laat maar ging op afgesproken tijd weg

Prijs: Nader overeen te komen

697 keer bekeken • Status: Actief

We horen het regelmatig, de dame (meestal niet die van de foto) komt veel te laat maar omdat ze de volgende klant moet halen gaat ze wel op de afgesproken tijd weg. Jammer dat ze wel de volledige tijd van de originele afspraak in rekening brengt.


De klant had duidelijk niet een dame van Nachtparel, want die blijven de afgesproken tijd bij je! Dus mochte ze onverhoopt 15 minuten te laat komen dan is de vertrektijd ook 15 minuten later. Daarbij is het meisje wel die van de foto wat alweer een voordeel is voor jou. Nog een voordeel is dat ze geen junk is en dus geen drugs gebruikt. Nog een voordeel is dat ze Nederlands is en ook nog eens via een legaal bureau bij je komt. Op de eigen website is een geheel gratis chatbox waar je kennis met de dames kunt maken en ervaringen met anderen kunt delen. Daarnaast is er op het forum een hoekje (inmiddels zaterdagtelegraaf) vrijgemaakt voor het plaatsen van nepfotogebruikers.


Wat betreft het tarief (altijd belangrijk) even dit: We beloven je geen date voor een zacht prijsje die niet nagekomen wordt met allerlei verhogingen voor extra zaken of handelingen die 'per ongeluk'  niet meegenomen zijn. Bij ons betaal je een vast uurbedrag welke inclusief de meeste handelingen is waaronder dus pijpen zc, tongzoenen en meerdere hoogtepunten waarbij de minimale tijdsduur 1 uur is. Niet inbegrepen is anaal en plassex.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Leeuwarden
(Friesland, Nederland)
Tel: 06 25193764

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)