Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Meester zoekt vaste slavin(19/40)

Prijs: Gratis

29 keer bekeken • Status: Actief

Meester zoekt slavin om een vaste D/s relatie mee te beginnen, er is geen seks vooraf of kennismakings sessie voor jou acceptatie als mijn slavin of sub. Ik doe alles online tot wij er samen zeker van zijn dat dit wat wordt, jij gaat mijn partner worden in D/s en zaken.

 

Ik ben geen loser die alleen maar op zoek is naar goedkope seks, ik ben een serieuze Meester met 10 jaar ervaring die pas zonder sub is komen te zitten. Ik zoek een leuke onderdanige vrouw die niet bang is om tegengas te geven, ik heb als Meester helemaal niets aan een sub/slavin die mij geen feedback kan of durft te geven.

 

HOE EN WAT SPREKEN WIJ AF.

 

Wij maken via email, kik, hangouts, skype of whattsapp kennis. Het liefst overigens via skyp, hangouts of whattsapp want dan kan ik jou online opdrachten laten uitvoeren, als jij mij bevalt nodig ik jou uit en kom jij naar mij toe om jezelf aan mij aan te bieden.

Als ik jou uitnodig zal ik jou waarschijnlijk gaan accepteren, ik wil alleen face to face kijken of er een klik is.

ER ZULLEN GEEN SEKSUELE HANDELINGEN PLAATSVINDEN VOOR IK JOU ACCEPTEER, IK GEEF JOU DE EERSTE KEER LIFE OPDRACHTEN DIE JIJ GOED DIENT UIT TE VOEREN EN HIEROP WORDT JIJ BEOORDEELD.

 

Als ik jou accepteer neem ik jou aan als leerling slavin of sub en als kleine meid,ik wil een slavin of sub die mij ook als haar Daddy ziet. Na de sessies wil ik jou een warme plek geven vol liefde warmte en bescherming, als Daddy kan ik jou deze het beste bieden.

Dit soort afspraken gaan in overleg en worden in een contract vastgelegd, voor de accpetatie worden er goede en duidelijke afspraken gemaakt en dan kan jij als leerling aan de slag. 

Er komt dan een leerling contract wat later als jij voldoet zal worden omgezet in een vast D/s contract.

 

Meester Theo

 

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
1 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Steenbergen
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)