Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Persverse Saditisch Mrs Gezocht Voor Totaal Gebruik

Prijs: Nader overeen te komen

102 keer bekeken • Status: Actief

ik ben onderdaan Tim, een vrijgezel slaaf van midden veertig die zich helemaal kan geven aan zijn nieuwe eigenaresse. Ik heb een normaal postuur, uiterlijk en zie er wat jonger uit. Ik ben in het dagelijks leven een lieve en sociale man , waar u indien gewenst ook een goed gesprek mee kan voeren. Verder ben ik betrouwbaar, discreet en ondanks mijn fetisch zeer hygiënisch en op de juiste plekken geschoren.

Ik zoek een vaste Persverse sadiste die mij extreem gaat gebruiken en vooral kickt op vernederen ,lust en veel persversiteiten voor eigen plezier en gebruik in huiselijke kring. Dit minimaal wekelijks of meer en dan zeer langdurig en daar ook tijd voor heeft en het echt vooral kicken vind om daar elke keer een vast iemand voor te hebben. Voor pijn ben ik ook te gebruiken, maar niet de hoofdkick zijn. Alles om u tevreden te stellen.

De volgende vernederingen trekken u zeker aan, onbeperkt gebruiken als toilet,spitting in mond,kont en hele lichaam, vieze rochels in mond spugen, krabben,bijten, kaarsenvet,rimmen,beffen,sigaretten peuken doven,chauffeuren ,voorgekauwde dingen in mond spugen,faceslapping,eigen sperma slikken, over lichaam slaaf urineren, tong als wc papier, voeten aanbidden,verplicht nudisme of vrouwen onderbroek lopen. Bij opbouw zak het woord nee komt zal niet in mijn woordenboek voor komen op onderstaande taboes naar. Taboes, kinderen,dieren,wetsovertreding,baltorture, mannelijke hoer, eigen plas of poep nuttigen, blijvendletsel, foto of film ( later stadium onderkend bespreekbaar),openbaar, ( bos Wel ).

U wilt redelijke controle over u slaaf en dagelijks kontakt via whatsapp of kik. Zo af en toe leuke dingen doen of weekendje weg.Vergoeding 220 euro per maand om wekelijks te dienen in alles wat u wilt doen, hoe extreem ook. Avonden en weekenden beschikbaar.

Zolang de advertentie nog staat ben ik nog op zoek. Graag alleen reageren als u zich 100% in bovenstaande kan vinden en betrouwbaar bent.Kan snel afspreken. Kik account username turbothrasher

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
6 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Onbekend
(Onbekend, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)