Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Meester zoekt Subs/slavinnen om op te leiden

Prijs: Nader overeen te komen

215 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben Meester Theo en ik leid meisjes op tot sub en/of slavin, ik zoek meisjes van 18 tot 28 jaar oud. Ik zoek een D/o relatie of een werkneemster, of je kiest voor alleen voor een van de opleidingen.

Ik leid meisjes op tot volwaardig sub en/of slavin, jij zult dan bij mij na de opleiding komen werken of je kan er voor kiezen een andere meester te nemen. Dit laatste is als wij de klik niet hebben die echt heel erg nodig is, maar je kan altijd een opleiding doorlopen en werk bij wij vinden.

Wat doe ik in de werk sfeer, ik organiseer erotische feesten en geef erotische en tantra massages. Daarnaast geef ik ook tantra, yoga en meditatie lessen, ben jij geïnteresseerd in een van deze of liefst in alle. Neem dan snel contact met mij op via deze advertentie

De opleiding tot werknemer en/of sub/slavin, 
je zal bij mij getraind worden in het opvolgen van de basic sub/slavinnen posities en ik leer jou hoe jij jezelf als sub/slavin hoort te gedragen. Daarnaast leer jij hoe jij een goede erotische en of tantra massages moet geven en je word geschoold in tantra meditatie en yoga oefeningen.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Steenbergen
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)