Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

Lust sm slavin gezocht met of zonder ervaring door Mr. Black

Prijs: Niet van toepassing

379 keer bekeken • Status: Actief

  • Werkervaring:
  • Starter
  • Uren per week:
  • Variabele uren
  • Dienstverband:
  • Overige vormen

SM meester zoekt nieuwe slavin voor Lust/ Seks / Pijn slavinBen jij een onervaren slavin(in wording) les dan veder!

Lust-SM als kennismaking met SM:
In mij sm praktijk , train ik regelmatig , beginnende slavinnen,( 18-30 jaar) bijna altijd kies dan de slavin voor Lust-SM als eerste, zij zal lust sm als eerste uitproberen. 

Voor zowel de beginnende Slavin is dat immers redelijk bekend terrein. Je zou dat kunnen noemen de Soft-SM startperiode. Dan kan je eraan wennen om te worden vastgebonden en te worden geblinddoekt, terwijl ik ook andere sm dingen met je doet. Maar op zich kan je dat zeker al SM noemen, niets om je voor te schamen verder. 

Mogelijkheden van Lust-SM, bij Lust-SM kan je denken aan de min of meer de voor de hand liggende handelingen, zoals intieme sex, pijpen, massage, vingeren, zoenen, beffen, enz. 

Voor een SM liefhebber worden deze handelingen pas interessant als ze worden uitgevoerd in combinatie met andere SM handelingen. Denk hierbij aan bondage of blinddoeken. 

Ook kunnen sexuele zaken zogenaamd worden afgedwongen onder dreiging (of gebruik van) een zweep, en/of in combinatie met een Discipline-SM benadering van een SM sessie. 

Ook het onthouden van erotiek (of het niet mogen klaarkomen) kan je als een SM vorm zien. 

Ook een deelname aan een Gang Bang, of een "gedwongen" vrouw-vrouw contact zou je als SM handelingen kunnen zien. 

Vaak zal je zien dat als je vaker aan SM gaat doen, er vaak de behoefte komt om meer met SM te gaan doen dan alleen Soft-SM of Lust-SM. Maar zolang dat voorzichtig gebeurd, dan is er natuurlijk niets mis met verdere SM onderzoeken en experimenten. 

Als je als onervaren SM slavin(ook zonder ervaring) ook open staat voor andere SM handelingen, dan is het wel handig als je te maken krijgt met een meer ervaren SM Meester. Die zal normaal gesproken (ik wel tenminste) kijken hoe dingen als een zweep je bevalt. En uiteraard zal ik het zweepgebruik dan wel moeten opbouwen van "super voorzichtig" naar "een ietsje meer". 

Wat dat betreft is het als onervaren slavin wel handig als je een eerste sessie alleen met elkaar kennis maakt en elkaar leert vertrouwen. 

De eerste sm trainingsdag. 
Jij als onervaren slavin zal mijn training ondergaan, met humor en veel uit leg ervaren en je leert hoe sm precies in zijn werking gaat. Ik zal als SM Meester altijd in jou blijven inleven wat je aan kan en hoe ver ik kan gaan. 

Stapsgewijs leer je hoe je als slavin de Meester moet dienen en hoe jij als slavin jezelf moet gedragen anders zal de Meester jou straffen. 

Ben jij nieuwsgierig geworden om als lust seks slavin door mij getraind te willen worden , neem dan contact met mij op via de mail , of stuur mij een whatsapp bericht wie jij bent en oud je bent enz, 

Ik beloof jou dat ik zeker zal terug antwoorden binnen 24 uur!

Jou SM Meester Black

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)