Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Meester Trance zoekt nieuwe slavinnen, 18 +

Prijs: Niet van toepassing

345 keer bekeken • Status: Actief

  • Werkervaring:
  • Starter
  • Uren per week:
  • Variabele uren
  • Dienstverband:
  • Freelance of Uitzendbasis

Meester Trance, zoekt jou, vrouwen met belangstelling in hypnose en sm!

Sinds enige tijd is de belangstelling voor “hypnose” als spelvorm bezig aan een opmars in de Nederlandse BDSM-scene. Hoewel het in Nederland op dit moment nog maar om kleine groepjes gaat, is het in vooral Engelstalige landen een al veel bekendere spelvorm. Maar over hypnose bestaan ook veel misverstanden. Sommige mensen zien het verband met BDSM niet, of hebben juist overdreven verwachtingen van hypnose. Andere mensen vinden hypnose vooral eng of zelfs gevaarlijk (onzin!). In dit artikel wil ik mijn visie geven op de combinatie van BDSM en hypnose, en een en ander uitleggen over hypnose. Het artikel is bedoeld als een inleiding op het onderwerp, niet als instructiegids.

Ik wil daarbij beginnen met een misverstand weg te nemen: hypnose is geen magisch middel om iemand onder dwang alles te laten doen wat je maar wil. Stage shows, en programma’s als van Derren Brown doen soms anders geloven, maar daar gaat doorgaans wel een selectie van kandidaten aan vooraf. Maar met een bereidwillige partner zijn er best magische dingen te bereiken!

BDSM & Hypnose

Voor ik in verder in ga op het fenomeen hypnose, wil ik eerst iets zeggen over BDSM en hypnose. Waar zou je hypnose voor kunnen gebruiken?Als dat je niet aanspreekt, kun je immers stoppen met lezen :-)

Een van de mogelijkheden is het conditioneren van je partner. Denk bijvoorbeeld aan klaarkomen op commando. Of het laten aannemen van bepaalde houdingen op commando. Het aannemen van de houding wordt dan, door het toepassen van hypnose, een onbewust proces.

 

Conditioneren is natuurlijk ook heel goed mogelijk zonder hypnose, maar in hypnose gaat het wel een heel stuk makkelijker en sneller. Voor het gebruiken van het commando, in hypnosejargon meestal de “trigger” genoemd, hoeft je partner overigens niet in hypnose te zijn. Het conditioneren gebeurt in hypnose, maar het commando werkt ook nadat je partner weer uit hypnose is. We noemen dit ook wel een post-hypnotische suggestie.

Een andere mogelijkheid is het spelen met zintuigen. Bijvoorbeeld het versterken of verzwakken van prikkels. Je kunt bijvoorbeeld iemand in hypnose de suggestie geven dat een zweep elke keer meer pijn gaat doen. Maar ook iemand hypnotisch gaggen (je kunt niet meer praten) of bonderen (je kunt je niet meer bewegen) behoort tot de mogelijkheden. De van stage shows bekende truc met de voodoo pop kan ook in BDSM-context prima worden gebruikt: alles wat de pop voelt, voelt de gehypnotiseerde ook, elke beweging die de hypnotiseur met de pop maakt, zal de gehypnotiseerde nadoen. Daar kun je je vast wel wat leuks bij voorstellen!

Ten derde kun je met hypnose rollenspellen veel levendiger maken. In plaats van een schoolmeisje te spelen, zou je je in hypnose ook helemaal echt dat schoolmeisje kunnen voelen. En je partner helemaal als die boze leraar zien. Hetzelfde geldt eigenlijk voor alle gangbare en denkbare vormen van kinky rollenspellen, of je nou een gevangenisscel van je slaapkamer wilt maken of jezelf in een zeerover wil omtoveren. Gebruik je fantasie!

Tenslotte zijn er mogelijkheden die meer aan de normale, therapeutische toepassingen van hypnose raken. Hypnose is een zeer geschikt instrument om met angsten te werken. In hypnose kan iemand, onder begeleiding van de hypnotiseur, de oorzaak van zijn of haar angsten aanpakken, of angsten anders leren benaderen.

 

Het is niet ondenkbaar dat hierdoor een harde grens, bijvoorbeeld bij “naalden”, kan verdwijnen. Als iemand moeite heeft met de overgave aan een dominant, zou je ook kunnen onderzoeken waar iemands belemmeringen zitten en die helpen verminderen of wegnemen. Uiteraard is voor dit soort toepassingen wel wat meer kennis van hypnotherapie nodig dan voor de andere voorbeelden.

Overigens, hypnose hoeft geenszins tot de sub beperkt te blijven. Als dominant zou je misschien ook best iets kunnen hebben aan hypnose. Een stukje extra zelfvertrouwen is nooit weg, en wat nu als jij als dominant die naalden doodeng vindt? Hypnose is een krachtig instrument voor persoonlijke groei!

Wat is hypnose?

Nog steeds aan het lezen? Dan is het nu tijd om iets meer in te gaan op het fenomeen hypnose. Hypnose is een staat of conditie waarbij de persoon in kwestie in hoge mate ontvankelijk is voor suggesties. Het is een toestand die uiterlijk op slaap kan lijken (vandaar de naam hypnose, van het Griekse woord hypnos), maar waarin men volledig bij bewustzijn en juist heel geconcentreerd is. Hypnose wordt ook wel geassocieerd met een hoge mate van ontspanning, maar ontspanning is niet per se noodzakelijk. Hypnose is een heel natuurlijke staat. Veel mensen gaan dagelijks in hypnose.

 

Bijvoorbeeld wanneer ze helemaal in een film of boek opgaan, of er tijdens het autorijden achter komen dat ze zich van een stuk van de rit niets meer kunnen herinneren.Een aantal misverstanden over hypnose blijven hardnekkig de ronde doen. Om er een paar te ontkrachten: je kunt er niet “in blijven”. Als de hypnotiseur dood neer zou vallen, kom je gewoon weer uit hypnose. In het uiterste geval, val je in slaap… en word je weer wakker.

 

Voor veel mensen is de trancebeleving overigens zo prettig dat ze geen haast hebben om eruit te komen. De hypnotiseur legt je ook niet zijn wil op en heeft geen super powers. Als iets echt helemaal tegen je principes is, zul je de suggesties van de hypnotiseur niet aannemen, en hoogstwaarschijnlijk uit hypnose komen. Je valt als je in hypnose gaat dus niet in slaap en je blijft in principe geheel bij bewustzijn.

Bijna iedereen kan “het”. Slechts een paar procent van de mensen is niet hypnotiseerbaar. Wel zijn sommige mensen beter in staat in hypnose te gaan dan anderen. Zij gaan makkelijker, en dieper, in hypnose dan anderen. Ook werkt niet elke manier om iemand te hypnotiseren bij iedereen. Het is soms even zoeken naar de meest geschikte techniek.

Hoe werkt hypnose?

Globaal bestaat een hypnosesessie uit een aantal fasen. Tijdens de inductie wordt iemand in hypnose gebracht. Tijdens de verdieping wordt de trance verder verdiept. Vervolgens worden er suggesties gegeven (waaronder eventueel post-hypnotische suggesties voor na de sessie). Tenslotte wordt iemand weer uit hypnose gehaald.

Er zijn talloze inductiemethoden om mensen te hypnotiseren, varierend van de vaak zeer langdurige “stel u voor dat u op een groene grazige weide ligt” progressieve relaxatie-inductie, tot supersnelle shock-inducties, en alles wat daar tussenin ligt.

 

Er is niet een beste manier. Welke inductie je het beste kunt gebruiken hangt af van zowel de hypnotiseur (die de methode goed moet beheersen) en de gehypnotiseerde (bij wie de ene methode beter zal aanslaan dan de andere methoden).

Het verdiepen van de trance kan om diverse redenen wenselijk zijn. Bijvoorbeeld omdat iemand die niet heel diep in trance is, na verloop van tijd uit zichzelf in een nog minder diepe trance kan raken of uit trance komen. Maar bovendien is voor sommige toepassingen, bijvoorbeeld het zien van dingen die er niet zijn, een veel diepere trance nodig dan voor andere dingen.

De suggesties kunnen uiteraard van alles zijn, zo heb je bijvoorbeeld suggesties voor tijdens de hypnosesessie (wat moet iemand nu voelen/doen/ervaren/etc), en post-hypnotische suggesties voor na het uit trance halen, bijvoorbeeld het klaarkomen of geil worden op commando. Dit is in feite de kern van de sessie, waar de “kinky-stuff’ plaatsvindt.

Het uit trance halen is uiteraard een belangrijk onderdeel van de sessie. Je moet na de hypnosessie tenslotte wel weer goed kunnen functioneren en bijvoorbeeld auto kunnen rijden.

Wie is Meester Trance!
Ik ben 43 jaar, Ik ben een Mix , Nederlands/Spaans, en al jaren geboeid door SM en BDSM maar ook in Hypnose. Jaren geleden bracht een vriend van me, mij onder hypnose na deze sessie wis ik dat ik ooit zelf hypnose zou doen. 

In middels heb diverse diploma's in hypnose en getraind door de beste der aarde. De combinatie tussen SM & Hypnose heeft veel raak vlakken , want de dominant dient duidelijk te zijn naar zijn slavin, de slavin moet voelen wie de Meester is. Bij Hypnose geld het zelfde , degenen die gehypnotiseerd wordt moet duidelijk weten wie de hypnotiseur is en wie het ondergaat.

Ik ben op zoek naar vrouwen vanaf 18 jaar tot ...? die graag zich willen laten gaan, van singels tot paren waarbij de vrouw de sessie ondergaat.


Ik ga jou trainen hoe je zowel in hypnose als in sm kan leren genieten van beiden disciplines. 

Ik zoekt jou , studente of singel vrouwen die of lust slavin of pijn slavin of lust seks slavin willen worden en 100% gedomineerd wilt worden of lust seks slavin willen zijn. Ook slavinnen , en subs van vaste Meester die hun slavin meer slaaf willen laten worden. JOu Meester blijf in de buurt.

Heb je interesse reageer gerust!

Meester Trance, 

Veel succes bij het vinden van jou jouste Meester!!!

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)