Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

SM Meester zoekt jonge meiden voor slavinnen werk en training

Prijs: Nader overeen te komen

977 keer bekeken • Status: Actief

  • Werkervaring:
  • Starter
  • Dienstverband:
  • Overige vormen
  • Uren per week:
  • Variabele uren

Meester V, zoekt nieuwe slavinnen ook als je al wat ervaring hebtLust slavinnen gevraagd 

Ben jij op zoek naar een SM trainer die jou de weg wijst in de wereld van SM, bondage, en hoe jij als onderdanige vrouw eindelijk getraind kan worden , zodat je jou waren gevoelens kan vrij laten en je kan eindelijk weten wie jij bent werkelijk bent. Het maakt niet uit of je blondine bent of en brunetten , of je hebt zwart haar of rood, het maakt niet uit dat je Nederlands bent , Belgisch , Duits, Spaans , Frans, Italiaans , of je ben Latin , Aziatisch , Moslim. 

Ook jou leeftijd speld geen rol het maakt zeker niet uit dat je , 30 jaar bent , of 29 jaar, , 28, 26 , 23, 22, 21, 20, 19 jaar, wel is het belangrijk dat je graag onderdanig wilt zijn en jou nieuwe meester wilt pleasen , want het mooie aan en slavin is dat jij geen zorgen hoef te maken over iets want de Meester regel alles, locatie, eten , kleding , opdrachten enz, jij hoef totaal niks te doen dan de Meester pleasen en dienen.

Ik weet natuurlijk niet wat jou fantasie is , misschien wil jij en vaste meester dienen en door hem goed genomen worden
misschien wil je door vrouw genomen worden , of je wilt je mee doen aan een mini gang bang , terwijl je vast gebonden bent en geblinddoekt , besef je dat je volledig overgeleverd bent aan de lust van deze mannen , misschien wordt je alleen van deze gedachten geil , nat , en je zult blij zij dat jou vaste Meester altijd in jou buurt is om jou grenzen te beschermen dan wel bewaken.

SM of bondage is bedoeld om jou grenzen te verruimen en juist wanneer jij als jonge vrouw weerloos bent en volledig naakt vast geboden en jou gedachten raken verward want je kan niks doen, dan zelf overgeven aan dit spel, je bent alleen overgeleverd aan de lust van anderen.

Je zal beseffen dat je eindelijk thuis bent gekomen , en dat de tijd NU is om met SM aan de slag te gaan, dan zal SM een deel van jou leven deel uit maken , wel is het zo dat je begint bij de eerste stap en dat is dat je nu , contact neemt met mij en maakt niet uit dat je via deze mail 

of via deze site mij en bericht stuur, want de tijd dat je alleen was , onzeker was over wie jij werkelijk bent is nu voor bij want jou Meester wacht op jou en wilt jou graag ontmoeten , trainen en samen werken terwijl je deze tekst leest zal je veel vragen hebben over hoe , en wat en enz, en 
dat is goed , want je mag alles vragen wat je wilt weten en het mooie aan slavin zijn is dat jou Meester zorg er voor dat je veilig bent , dat je puur uit vrije wil met SM gaat oefenen , dat je op en verantwoordelijke manier getraind wordt zodat je het maximale uit jou slavinnen training kan uit halen.

Het doet er nu niet toe dat jij nog niet weet wat je lekker vindt wel dat jou Meester er klaar voor is om samen met jou vandaag nog met elkaar in contact kan komen.

Dus stuur mij een bericht wie jij bent en hoe ik met jou in contact kan komen en wie weet kunnen we binnen 1, 2 , 3 , 4 of 5 dagen met elkaar een afspraak hebben.

Jou Meester V

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)