Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en België!

erotiek

Alles over de YONI massage, The next big thing!

Prijs: Nader overeen te komen

772 keer bekeken • Status: Actief

'Yoni' is het Sanskriet woord voor vagina.

Klinkt wellicht wat bizar, maar het is een massage zónder seksuele doeleinden die “de vrouwelijke liefdesenergie” opwekt. En dan hebben we het dus niet over een beetje ordinair vingeren: het gaat hier veel en veel verder dan dat.
Volgens een cliënte “word je het absolute middelpunt”, leer je te ontspannen en hoef je je er vooral niet ongemakkelijk bij te voelen.

De yoni is een gevoelig en heel intiem deel van de vrouw. Het is een bron van ontspanning, genot, wijsheid en levensenergie. Maar in de yoni en baarmoeder slaan we soms ook onbewust spanning op. Spanning in de yoni en baarmoeder kunnen ervoor zorgen dat je je niet echt vrouw voelt, dat je libido laag is, dat je weinig voelt tijdens het vrijen of dat vrijen pijn doet.

Iedere vrouw ervaart een yoni massage compleet anders: waar de een opgewonden raakt, zorgt het bij de ander ervoor dat oude schaamte of verdriet verdwijnt. Vooral fijn voor vrouwen die last hebben van blokkeringen; door bijvoorbeeld een vervelende gebeurtenis of partner in het verleden. 
Een yoni massage is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar voor veel vrouwen is het dé oplossing.
Op verzoek is er nu ook een zachte Tantra massage waarbij met name de aandacht ligt op jouw yoni. Hierbij wordt niet alleen uitvoerig de buitenzijde meegenomen, maar ook ieder stukje aan binnenzijde van jouw goddelijke zelf.
Achter verborgen spanning kan ook in en/of rond een yoni nog een heel onbekend gebied liggen om te ontdekken. Dat kunnen nog niet ontdekte fijne plekjes zijn, maar ook spierspanning zijn die je onbewust daar hebt opgeslagen.
Centraal staat niet een orgasme... het gaat om een verrijking. Het mooie dat je lichaam mag tintelen van je voeten tot en met je kruin omdat de energie niet verloren gaat.

Deze massage wordt naakt ontvangen, overdag en in jouw eigen vertrouwde omgeving. Verder ben ik uiterst netjes, verzorgd, respectvol, vrouwvriendelijk en hanteer ik de code van tantra aanbieders.

Ben jij bereid om je sensuele tijger verder te omarmen?
Mail of bel voor informatie en het maken van een afspraak: 06-225 316 82

Namasté, groeten 
Robert

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

's-Hertogenbosch
(Noord-Brabant, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)