Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Bijzondere Tantra Massage. Gecombineerde TANTRA massages

Prijs: Niet van toepassing

1.609 keer bekeken • Status: Actief

Bijzondere Tantra Massage. bij jou aan huis, zo wel voor vrouwen en heren
Welkom , dat je even kijkt naar deze bijzondere massage. Ouderen ook Welkom nu mijn
techniek basis,
Hi ik ben een gediplomeerde ondeugende sexy masseur van 49 jaar jong.
Ik geef een bijzondere Erotische 2 handen massage, uitsluitend voor de Vrouw of eventueel koppels Nationaliteit niet belangrijk het kan bij mij thuis in een sfeervolle Erotische Massage kamer, deze massage heb ik zelf samen gesteld uit div: massage Tantra / yoni / Nuru massage technieken, daardoor is deze massage uniek en een zeer intense gevoels wijze beleving. De massage geef ik met warme professionele Chinese Soja Amandel/ Rozemarijn / lavendelsteranijs en met ginseng massage olie.
De Tantra Massage voert u naar hogere sferen ,door mij 2 handen die synchroon het volledige lichaam sensueel prikkelen, het is een ergernis als er geen Orgasme,s te krijgen, kan ook jou Relatie bevorderen, zodat je weer heerlijk kan genieten ok.
De Vaginale Yoni massage doet u Libido te Verhogen en het Verwijderen van uw Blokkades, heeft heel veel baat voor vrouwen die Orgasmes stoornis die bij u berust op de, Bloedsomloop zal weer op nieuw door jou Body weer doen stromen, het Libido is verschil van mens tot mens, ook bij vrouwen die ook een blokkades hebben bij het Masturberen (Orgasmes)
dat berust ook op de Man ook de zelfde blokkades hebben met de Erecties door de bloeds omloop moet weer op gang komen, vreemde handen doet Wonderen
Door de tederheid, het liefdevol aanraken geeft u verdieping en verfijning van uw gevoelsbeleving en verfijning van uw tastzin. Deze erotische massage voert u als het ware mee in een toestand van ware extase. Je kan er niet aan ontkomen het nu eventjes te verlaten om opgenomen te worden in de diepste totale ontspanning.
Naarmate de Tantra massage vordert worden de Erogene zones zoals de nek, het gevoelige gebied rond het middel, de knieholtes, de binnenkant van de dijen, de tepels en Voor de vrouw een heftige Yoni massage dus vaginaal de Clitoris ( klitje) bespeeld wordt, Dit zorgt voor het ontstaan van totale seksuele energie die zich verspreidt door het volledige lichaam .
Het is de bedoeling dat u deze opwinding vasthoudt, en om uw seksuele gevoeligheid te vergroten jou Erectie doen verhogen, laat jou penis weer de kracht nemen en geven en te doen stijgen voor het verharden van jou Penis door de penis massage
De penismassage mag u deze intense energie volledig laten stromen.
Deze massage Brengt uw lichaam en uw seksuele passie (weer ) tot leven . Koester deze verhoogde seksuele energie,en geniet.
Deze massage is uitermate geschikt bij verlaagd libido,( problemen met jou Erectie of Masturbatie) gewoon omdat je even toe bent aan een warme en volle massage. waar jou lichaam om vraagt
Deze massage is geen uitnodiging tot intiem en dergelijken !!
Deze massage is uitermate voor nette vrouwelijke personen boven de 30 jaar en oudere Dames en heren van harte welkom.
Discretie/hygiëne geboden en gevraagd.
En voor verdere inf:
Deze massage kunt u uitsluitend op afspraak via of via de mail, deze massage,s ook bij jou aan huis patrick30xx@outlook.com

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0642626851
  • 1 / 3
  • 2 / 3
  • 3 / 3

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)