Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Beste Anus/Prostaatmassage in Rotterdam

Prijs: Nader overeen te komen

20.150 keer bekeken • Status: Actief

Ik HBO-niveau slanke Nederlandse vrouw met massagediploma van 37 jaar geeft heerlijke tantramassages met als specialisatie de prostaat of anusmassage. Deze is heerlijk voor mannen waarbij ze in een diepe orgastische staat kunnen komen. Ik heb in diverse wellnesscentra gewerkt voordat ik met tantramassages naar buiten kwam. Ik ben nu tantra lerares en specialist in het geven van tantra/ lomi lomi/ hotstone/ lingam (penis)/yoni (vagina) en prostaat/g-spotmassages. Ik heb vele cursussen gevolgd in buitenland en zit dus op internationaal niveau.Telefoonnummer 0613773588. U kunt sms sturen of bellen als je persoonlijke wensen of vragen hebt of afspraak wilt maken.

 

Prostaat massage

Hoewel veel mannen er liever niet aan denken, kan de anus een bijzondere plek zijn tijdens een sensuele massage. Tijdens een mannelijk orgasme trekt de anus samen. Bovendien bevat de anus veel zenuwuiteinden waardoor aanraking erg intens kan aanvoelen. Prostaatmassage gaat echter iets dieper, letterlijk. De prostaat bevindt zich namelijk een stukje in de anus. Het is mogelijk om met slechts prostaatmassage een orgasme op te wekken. Sterker nog, het gevoel wat zich tijdens een prostaatmassage opbouwt, kan veel heviger worden dan tijdens een normaal orgasme. De basis van deze erotische massage is body to body.

De prostaatmassage kan iedere man ontvangen, ongeacht seksuele geaardheid, dat speelt totaal geen rol. Iedere man zou deze sensuele erotische ervaring een keer in zijn leven moeten beleven. Als u een keer een interne orgasme hebt gehad weet u wat we bedoelen. U moet hiervoor echter wel totaal ontspannen zijn. De prostaat wordt ook wel de G-spot van de man genoemd. Zonder ontspanning van lichaam en geest kan er geen prostaatmassage ervaren worden. De masseuse neemt alle tijd om deze bewustzijnshouding te bereiken door u eerst een ontspanningsmassage en daarna een Body to Body massage te geven. Door middel van Tantra en Lingam technieken zal de sensuele energie worden opgewekt. Hierdoor zal de prostaat ontspannen en activeren. De prostaat zal hierna zachtjes en handmatig gemasseerd worden en zult u merken dat er een hoogtepunt kan ontstaan waarbij u niet ejaculeert. Het kan natuurlijk zo zijn dat alle seksuele energieen ervaren worden en dan kan ejaculatie wel plaatsvinden. Let wel, een prostaatmassage is niet zomaar iets...Totale ontspanning, overgave en vertrouwen zijn van essentieel belang bij deze erotische massage.

Door de prostaat te masseren laat de prostaat de opgeslagen spermavloeistof vrij en wordt als het ware schoongespoeld. Als dit niet vaak gebeurd kan dat voor ontstekingen en zwellingen zorgen. Regelmatige massage voorkomt prostatis (ontsteking), prostaatkanker, genitale pijn en pijn bij het plassen. Bovendien verbetert het de erectiele functie en verhoogt het de hoeveelheid zaadvloeistof en circulatie.

Een regelmatige prostaatmassage is dus gezond en door de massage wordt het aangezet om in actie te komen. Maar is het ook lekker? Jazeker! Het is zelfs mogelijk om een man te laten klaarkomen door zijn prostaat te masseren. Sterker nog, het gevoel dat zich tijdens een prostaatmassage opbouwt kan veel heviger worden dan tijdens een normaal orgasme. Het is daarom leuk om ermee te experimenteren, omdat je als man op deze manier een enorm intens orgasme kunt beleven.

De mannelijke G-spot (P-spot)

Het is namelijk een heel erg gevoelig orgaan en wordt wel beschouwd als de mannelijke G-spot.

Veel mannen ervaren intense, langdurige, zelfs meerdere orgasmes en intense ejaculatie wanneer hun prostaat wordt gemasseerd. Hoewel veel mensen alleen gericht zijn op externe erogene zones, zit ’s mans biologisch best bewaarde geheim op een plek waar de zon niet schijnt. Intense langdurige orgasmes zijn niet alleen weggelegd voor vrouwen. De prostaat (ook wel de P-Spot) is de mannelijke versie van de vrouwelijke G-spot, en door stimulering kan de man een intens orgasme beleven dat onbereikbaar is wanneer alleen de penis wordt gepoetst.

Mooie slanke, spontane, intelligente, spirituele en fijngevoelige vrouw van midden dertig geeft tussen Rotterdam en Gouda diverse massages voor ultieme ontspanning en overgave. Ik ben Nederlandse en heb een slank mooi lichaam, met heerlijke billen en B cup en lang bruin haar en mysterieuze blauwe ogen.

Ik heb in diverse wellnesscentra en sauna's gewerkt en daarnaast vele tantra-opleidingen en cursussen gevolgd. Via de massage mij sensueel te uiten is het heerlijkste wat er is. Ik ben gespecialiseerd aan lange massages met echte aandacht waar het hele lichaam volledig wordt gemasseerd.

Geen plekje wordt overgeslagen!

Warme druppels olie die je lichaam doen zinderen en heerlijke massagestrokes die de de kundalini doet ontwaken en de chakra's in balans brengen. Elke massage begint met een "loveshower" met rozeblaadje waarbij ik de moeder aarde (Shakti) en divine krachten (Shiva) aanroep voor een volledige verbinding.

Wat jij mag doen is je helemaal ontspannen en je hart en al je verlangens openen voor de verleiding van mijn handen en borsten. Ik lik zachtjes je oor en ik streel je ballen en ik maak je helemaal gek dat je het niet meer kan houden.

Ik doe verschillende soorten massage, het is een beetje afhankelijk wat je wensen zijn.

De meeste gevraagde massages zijn de tantra classic, en tantra vip.

De tantra classic is een behandeling van 1,5 of 2 uur waarbij ik begin met een loveshower een ritueeltjes met rozeblaadjes en zachte strelingen waar je staand gehugd wordt door mij. Daarna mag je plaats nemen op mijn massagematras en masseer ik je achterkant met warme olie, veel aandacht bij de billen en dijen waar zachtjes aan de kundalini geopend wordt.

  

Dan draai ik je om en lik ik zachtjes aan je oren en masseer ik je hele voorkant met aan het einde een lingam penismassage.

De Tantra Vip, is ook aandacht voor prostaat massage...en 1e deel is hetzelfde als tantra classic, en het tweede deel is dat ik ook naakt of halfnaakt ga en er meer ruimte is voor onderlinge intimiteit naar gelang, klik ervaring en sfeer.

Ook kashmir en body to body massage kan hier een onderdeel van 

 

Ik geef 4 vormen van tantra:

 

1) Sensual Love Massage    zachte strelingen, massage geen hoogtepunt vanaf 80 tot 150 euro 

 

2) Tantra Classic            Strelen/massage/ Anus-prostaatmassage/ in lingerie of jurkje 90 euro tot 200 euro

 

3) Tantra Vip                  zelfde als 2 maar dan ben ik naakt vanaf met striptease. Vanaf 150 euro tot 250 euro            

                                      

 

4) Tantra Vip Extra zelfde als 3 maar dan ben ik naakt en mag je mij ook aanraken en doe ik ook body to body. Vanaf 200,- euro met body to body tot 450 euro

 

Bij tantra vip extra ben ik ook naakt en mag je mij ook aanraken.

Alle massages zijn voorzien van hoogtepunt en eventuele anusmassage. (behalve nr 1 de sensuele massage)

IN Rotterdam geef ik op diverse plekken massages.

sms of mail voor afspraak.

Ik ben elke dag beschikbaar van 8.30  tot 22.30. Afspraak maken kan via mij te bellen of sms te sturen. (nog geen whats up)

Liefs, vele kusjes overal,

Shakti x

De prostaatmassage is een belangrijk onderdeel van de tantra classic of tantra vip. Uiteraard kunnen diverse wensen besproken worden via de telefoon of mail.

 

0613773588

awakeninsenses@outlook.com

 

 

Ja de dame op de foto "It's me!" 

 

 

New mailCopy

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
7 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rotterdam
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0613326286

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)