Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Geniet vandaag nog van een fijne massage

Prijs: € 33,-

3.050 keer bekeken • Status: Actief

Tantra massage

 

Vrouwelijke ziel en intimiteit bewustzijn.
een vrouw is als een bloem met vele bladeren beschermen. Zij ontwikkelt en opent alleen onder de juiste omstandigheden. Genoeg zon, warmte en vocht.

 

Evenzo wordt heeft een vrouw de behoefte aan de juiste voorwaarden; intimiteit is essentieel, een gevoel dat zij niet wordt gedommineerd en genoeg tijd heeft om bij te komen na de massage.

 

De verwerkingstijd na de massage speeld een belangrijke rol of ze een massage boekt of niet. Ze wil weten niets wijst op wacht. Alleen dan kan ze , haar hoofd leeg maken en zicht zelf helemaal geven aan het moment. Als u wilt genieten van deze massage, voldoende tijd aan de voorbereiding en planning.

 

Gun uzelf de tijd voordat de massage en gepland word een rustiger, meer aangenaam programma dat zal behagen en laat uw zinken. Lichaam en ziel beide hebben tijd nodig om te beseffen hoe tantra massage ze veranderde.

 

Seksuele cyclus van een vrouw
die een antwoord of tantra massage brengt u het orgasme die u verlangt. Vrouwen zijn heel anders dan mannen in de wereld van seksualiteit. Terwijl de mannen snel enthousiast zijn, en de vrouwen zijn bijna elk moment aan het voelen of het goed voelt.

 

Ze wordt beïnvloed door haar psychische gesteldheid en intimiteit wensen, wederzijdse sympathieën en last but not least hormonen. Ze heeft overigens als een maan en dan oplaaiende in bochten.

 

Tijdens sommige stadia van haar cyclus a woman longs voor orgasme en er klaar voor is; andere tijden moet zij stevig omhelsd en knuffelen of gewoon het gevoel een man binnen. Vrouwen doorgaans niet weet welke fase van haar cyclus in en ontdekken recht tijdens de seksuele daad.

 

Tantra massage is een analogie van liefde in dit opzicht.

Toegeven aan je lichamelijke behoeften volledig en laat hem begeleiden u door de massage. Alles is prettig en volg je innerlijke impulsen die u leiden naar diepere ademhaling, bekken ontspanning en zuchten.

 

 

Alles is toegestaan! Geen kwestie wat u wilt doen. Een masseur of een masseuse aanvaardt en respect. Niet alleen wat je wilt, maar ook wat je doet en voelt. Ze helpen u te ontspannen lichamelijk en geestelijk. En dan je lichaam leert u wat u voelt. Als uw levenswandel bij u past en is prima dan is het goed om te proberen een massage meermaals met dezelfde persoon zo dat er een dieper vertrouwen kunt u dieper in uw gevoelens laten stromen.

 

Tantra massage van een man naar vrouw
een vrouw die besloot te proberen tantra massage wenst zichzelf een vraag of te kiezen voor een vrouw of een man als leidraad. Ze zou hebben overwogen hoe het zou zijn als een vrouw haar zou aanraken in  een erotische en sensuele manier.

 

Vrouwen hebben vaak erotische fantasieën en dromen over een andere vrouw, maar slechts een paar delen dit echt met en ander vrouw. 

 

Meestal zijn ze bang voor dergelijke fantasieën , anders gaan zelf denken zat ze ook lesbische of biseksuele geaardheid zijn.

 

Deze conclusie is onjuist. Een menselijke ziel is een complex organisme waar geen lineaire uitleg werk.

 

Volgens Jung's psychologie vrouwen en mannen hebben ook mannelijke en vrouwelijke deel van hun psyche (Ziel) genaamd animus en anima.

 

De pre-beelden van vrouwelijkheid en mannelijkheid werden gecreëerd door het verzamelen van ervaringen met mannen en vrouwen in generaties van individuele gezinnen.

 

Ze zijn onze innerlijke beelden van een man en een vrouw die we in onze partners en zoeken ze in de echte wereld, zodat we kunnen omgaan met deze op de een of andere manier. Vrouwelijke erotische fantasieën over vrouwen meestal een uiting zijn van een liefdevolle relatie naar hun eigen vrouwelijkheid en een manier om hun vrouwelijke seksualiteit.

 

Dus als u kiest voor een man als een gever voor uw tantra massage u waarschijnlijk wel een reis van het ontdekken van je eigen vrouwelijkheid, tederheid en aanvaarding.

 

Tantrische Massage Master Anton;
ik zal graag myn zelf aan u voorstellen ,Ik ben Anton, 43 jaar, half Duits en Spaans en ik oefen tantra massage , bijna 23 jaar.

 

Voor deze massage Ik ben op zoek naar vrouwen, die zich zelf willen leren kennen wie ze werkelijk zijn, zodat ze haar vrouwelijkheid kan weer leren ontarmen zonder gedachtens of intenties. Ik masseer u op een liefdevolle manier.

 

U kunt een massage om boeken massage!

 

Prijs:

sessie prijs is 33,- euro voor 1,5 uur per 2 uur.

 

Locatie: Den Haag

 

 

Namaste

Anton

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
3 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)