Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Tantra massage voor hem of haar door Vincent

Prijs: € 85,-

1.477 keer bekeken • Status: Actief

TANTRA MASSAGE;

Eén van de onderdelen in tantra is het respectvol aanraken en massage. Veel mensen ervaren de aanraking en de koestering als zeer helend.

Tantrische massage onderscheidt zich van andere massages door; het gebruik van het lichaam als ingang om de energie te genereren en te verbinden
de zachte vorm van masseren en de hoeveelheid massage olie het totale lichaam wordt gemasseerd gebruik van natuur elementen als massage vormen gebruik van misschien ongebruikelijke massage technieken en hulpmiddelen.

De massage gaat gepaard met tantrische en taoïstische invloeden of elementen hiervan, waarbij energie gegenereerd wordt om door het lichaam te kunnen stromen via de chakra's, waardoor ze weer in verbinding met elkaar raken.

De tantrische massage lijkt op de totale lichaam massage, maar geeft meer mogelijkheden om tantrische elementen aan bod te laten komen. Naast het energetisch verbinden en de vajrah massage is er ook ruimte voor een prostaad massage indien gewenst.

Verder zullen de natuur elementen, aarde, water, vuur, lucht en ether aan bod komen.

Ik begin met het aftasten van de energie en zal zo mogelijk een eerste begin maken om de energie te herstellen als het verstoord is. Daarna komen de natuurelementen aan bod.

De rug, de benen, de billen en de voeten worden met de handen, mond en body gemasseerd, waarbij veel olie gebruikt wordt.

De chakra's worden geactiveerd en een eerste begin naar verbinding wordt gemaakt.
Daarna wordt het gezicht en het hoofd gemasseerd met de handen, de borst, de benen en de vajra (mannen) wordt ook met de handen, mond en body gemasseerd. Ook hier wordt veel olie gebruikt.

De vajra wordt met taoïstische strokes gemasseerd.
In dit stadium wordt de energie verbonden, vooral het tweede chakra, het sexchakra, met het vierde chakra, het hartchakra wordt verbonden, wat een totale extatische ervaring op kan leveren, zeker als je jezelf totaal kan overgeven aan het genot van de massage.

Misschien onbekende technieken worden gebruikt die in de tantra en in het taoïsme heel normaal zijn.

Na de massage:
is de gelegenheid om nog even te blijven liggen onder een doek om bij te komen van alle ervaringen, laat de massage inzinken in jou lichaam om nog eens lekker te genieten van deze fijne massage, zodat je voldaan weer naar huis kan keren.

Massage kan allerlei emoties oproepen. Sommige mensen schrikken ervan en twijfelen of dat wel goed is, of ze hun grenzen wel goed hebben bewaakt. Alle emoties mogen er zijn en schroom niet om er iets van te delen als je daar behoefte aan hebt. Ik plan de massages nooit krap achter elkaar zodat er altijd ruimte is om uit te lopen in tijd. Bij een volgende massage heb je dan duidelijk wat je wel en niet wil in de sessie.

Tijdsduur:

Er wordt gemasseerd met verwarmde etherische olie.

Een tantrische massage duurt ongeveer 60 tot 120 minuten,
Een tantrische massage kan ook voor 90 minuten, 120 minuten heeft mijn voorkeur, omdat we dan rustig kunnen werken.

Kosten:
Een Tantra massage van   60 minuten kost €   85,- euros
Een Tantra massage van   90 minuten kost € 135,- euros
Een Tantra massage van 120 minuten kost € 185,- euros

Veel massage plezier,

06-15687579

Tantramasseur


Vincent 
Masseur & Coach

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)