Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

Tantra Yoni massage voor haar, singel of getrouwd of samen wonen

Prijs: € 35,-

668 keer bekeken • Status: Actief

Nieuw Tantra yoni massage voor haar,singels of stellen of students.

 

Yonimassage

‘Yoni’ is het Sanskriet woord voor vagina. In de tantramassage voor vrouwen wordt de yoni zacht en kort aangeraakt als deel van het hele lichaam. Terwijl er in het bekkengebied, in de yoni aan de buitenkant én aan de binnenkant veel gevoelige plekken zijn, die door middel van zachte en liefdevolle massage meer kunnen openen, stromen en helen.

 

Wat is yonimassage?
Yonimassage kan deel uitmaken van de tantramassage. Eerst wordt het lichaam liefdevol en ontspannend gemasseerd, waarna de massage zich langzaam verplaatst naar het gebied van onderbuik, heupen, liezen en de schaamstreek.


Als dat goed voelt voor je en je durft iets verder te gaan, masseren we eerst heel voorzichtig en liefdevol de buitenkant van de yoni. Wanneer daar ruimte voor is en je het echt toe kunt laten, breng ik voorzichtig een vinger een klein stukje in de yoni.

 

Steeds nodig ik je uit om diep in je bekken te ademen, zodat je eventuele spanning los kunt laten en helemaal toe kunt laten wat er gevoeld kan worden. Dat kan pijn zijn, verdriet en verkramping, maar ook ontspanning, plezier en opwinding.

 

In volledige afstemming met jou kunnen we dieper in de yoni werken op die plekken waar verharding is, zodat je voelt hoe het steeds zachter en opener wordt van binnen en er meer ruimte ontstaat.


Belangrijk is dat we niets doen wat jij niet wilt; zorgvuldige afstemming is heel erg belangrijk. We gaan dus nóóit jouw grens over.

 

Wat levert het je op?
♥ Je ervaart een levendig en stromend bekken
♥ Je ervaart je yoni en baarmoeder als heerlijk en onmisbaar deel van je vrouwzijn
♥ Je krijgt meer gevoel bij en plezier in (en zin in) seks
♥ Je komt makkelijker tot een orgasme en je orgasmes kunnen veel intenser worden
♥ Je voelt je sensueler, dus mannen: berg je maar! 
♥ Je heelt oude pijn, waardoor er ruimte ontstaat voor nieuwe energie en liefde.

 

Setting
De massage vindt plaats op een massagetafel. Je bent naakt. Die lichaamsdelen die we op dat moment niet masseren, dekken we warm toe. We gebruiken zuivere, biologische olie die zacht is voor de yoni. Ontspannende muziek voert je in jouw innerlijke diepte. De massageruimte is aangenaam warm, zodat je je helemaal kunt ontspannen.


Afhankelijk van jouw behoefte masseren we eerst de achterzijde van het lichaam op tantrische wijze, waarna je je omdraait en we de voorzijde masseren van boven naar beneden.


De massage bestaat uit liefdevolle en verbindende aanraking, strijken, kneden, pulsen, en verdiepende energetische, tantrische en de-armouring-technieken.


Aanraking in combinatie met ademinstructies en oefeningen in lichaamsbewustzijn maken deel uit van de massage, om je te helpen meer te openen en te ontspannen.Als je je nog dieper wilt openen, kun je ook kiezen voor een combinatie van yonimassage metkashmirische massage.

 

De massage is voor allen vrouwen , geen leefdtijd grens, kleur , geloof enz.

 

Prijs:

 

1,0 uur Tantra yoni massage, €  35,- euro

1,5 uur Tantra yoni massage, €  55,- euro 

2,0 uur Tantra yoni massage, €  75,- euro

2,5 uur Tantra yoni massage, € 100,- euro 

3,0 uur Tantra yoni massage, € 125,- euro

3,5 uur Tantra yoni massage, € 150,- euro  

Voor vrouwen of studentes of jonge moeders met weinig financieen kunnen in aanmerking komen voor een gratis massage sessie. Mail mij gerust even hier over.

 

Mail me gerust even!

 

U masseur:

Vincent ik ben massage therapeut, heler, coach, tantra therapeut , al 25 jaar begeleid ik vrouwen. Met en achtergrond in fysiotherapie, Life coach, en NLP en familie opstellingen en spiritueel heler kan ik u op en liefvollen manier begeleiden.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
2 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Amsterdam
(Noord-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)