Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

Het SM Experiment

Prijs: Niet van toepassing

499 keer bekeken • Status: Actief

Het sm experiment SM Experiment


Welkom bij het SM Experiment;
Het SM Experiment is bedoeld om onderdanige vrouwen meer bewust te maken van hun onderdanige gevoelens / emoties , negatief zelfbeeld, je zelf totaal of voor een deel weg cijferen, je zelf niet belangrijk vinden, altijd willen pleasen, voor iedereen willen zorgen behalve voor jezelf, je zelf haten , of je zelf lelijk vinden, niet van jou zelf houden.

 

Voordat ik mijn visie hierover geef, beschrijf ik eerst mijn interpretaties van een aantal verschillende gedachtes en theorieën over de seks slavin / onderdanige.

SM Experiment:
Je krijg de keus om jou onderdanig gevoelens te versterken of juist te verminderen of te onderdrukken. 

 

Wat kies je?
Onderdanige herken jezelf in dit profiel?:
- Negatief zelfbeeld
- Geen of weinig grenzen hebben
- Lage zelfwaarde
- Gevoel van minderwaardigheid 
- Geen zelfwaardering 
- Afgewezen voelen 
- Niet gewenst zijn 
- Vader issues 
- Vader complex
- gevoel van onveiligheid 
- Nooit goed genoeg zijn 
- Seksueel misbruik, verkracht , incest
- Geen of totaal geen binding met jou body hebben.
- Geen vertrouwen hebben inzelf
- Zelfmoord gedachtes hebben door pesten enz. 

 

Je krijg SM training , met negatieve feedback , negatieve waardering , je wordt letterlijk de grond in gepraat. of je krijgt SM training met de volgende basis punten:

1. Verantwoordelijkheid lig bij de dominante 
2. Training in veilige omgeving en stop teken
3. Vertrouwen eerst daarna training 
4. Respect en waardering voor de vrouw
5. Langzaam opbouw 

 

Wat is het zelfbeeld?
Iedereen heeft vaak een bepaald beeld bij iemand. Zeker als je diegene kent, zeg je bijvoorbeeld over diegene: hij is slim, zij is mooi, enzovoort. Elk persoon heeft ook een bepaald beeld van zichzelf, zelfbeeld is dan ook een beeld hebben over jezelf. 


Het zelfbeeld speelt een belangrijke rol in je gedrag en hoe je je opstelt. Hoe je over jezelf denkt bepaalt in grote mate wat je doet en wat je niet doet. En wat je doet of niet doet heeft ook weer invloed op je zelfbeeld. Zo ontstaat er dus eigenlijk een vicieuze cirkel. 

 

Als je bijvoorbeeld denkt: ‘ik ben niet interessant’, ga je niet vooraan de groep staan om iets te vertellen. Als iemand anders dit dan wel doet, kan je weer gaan denken ‘zie je, iedereen luistert liever naar hem’, waardoor je het beeld van ‘niet interessant zijn’ in stand houdt.

 

Het zelfbeeld verwijst naar iemands globale waardering van zijn positieve of negatieve eigenschappen, gebaseerd op verschillende rollen en domeinen in iemands leven. Het zelfbeeld wordt gevormd door zelfreflectie op iemands eigenschappen en door het krijgen van feedback van belangrijke anderen op deze eigenschappen.

Het zelfbeeld is bijvoorbeeld positief wanneer iemand kan zijn zoals hij graag wil zijn, met respect voor zijn eigen persoonlijke kwaliteiten. Het zelfbeeld kan veranderen door bepaalde omstandigheden en situaties. 

 

Toen je klein was bijvoorbeeld geneigd om jou zelfbeeld te laten bepalen door verschillende domeinen: schoolprestaties, uiterlijk, sportieve vaardigheden, gedrag en sociale acceptatie. 
Rond het 12e levensjaar wordt er een meer globaal zelfbeeld gevormd. Het zelfbeeld vormt zich in de loop van je leven. Het is dus wat je over jezelf ‘weet’ zoals je talenten, capaciteiten, maar ook je mindere goede kanten. Het is daarnaast ook hoe je jezelf beoordeelt als persoon. 

 

Met je eigenwaarde/zelfwaardering, stel je vast wie je bent en of je daar tevreden mee bent. Door een lage zelfwaardering, voel je je minder dan de rest en ontwikkel je minderwaardigheidsgevoelens.
Een negatief zelfbeeld.

 

Hoe een negatief zelfbeeld wordt ontwikkelt is niet helemaal duidelijk. Sommige personen kunnen een aantal gebeurtenissen in hun leven benoemen die van invloed zijn geweest, maar anderen kunnen dit niet. In je leven zijn er een aantal factoren geweest die mogelijk een rol hebben gespeeld. Er is sprake van verschillende combinaties van factoren zoals: aanleg, omgeving, het gezin, normen en waarden, etc.

 

Een negatief zelfbeeld zit in je hoofd. Alle ervaringen die je hebt opgedaan in je leven, en je beoordeling daarvan slaan zich uiteindelijk op in je geheugen. Als het veel negatieve ervaringen en beoordelingen zijn, creëer je feitelijk een negatief zelfbeeld.

 

In je langetermijngeheugen bestaan netwerken waarin gedachten en gevoelens over jezelf gekoppeld zijn aan verschillende situaties.

 

Afhankelijk van de situatie, kan een bepaald netwerk vaker geactiveerd worden, waardoor die gedachten en gevoelens vaker naar voren komen. 

 

Er ontstaat in het brein een rangorde van vaak gebruikte netwerken, waardoor de kans dat die winnen steeds groter wordt. De andere netwerken met bijvoorbeeld positieve gedachten en gevoelens over jezelf komen steeds minder vaak naar voren. De disfunctionele gedachten winnen dan steeds van de functionele gedachten.


Kenmerken van een negatief zelfbeeld.

 

Mensen die last hebben van een negatief zelfbeeld, herkennen zich meestal in onderstaande punten:
- Onzekerheid
- Minderwaardigheidsgevoelens
- Negatief denken
- Weinig zelfvertrouwen
- Angst- en somberheidsgevoelens
- Moeite met sociaal contact
- Moeite om jezelf te accepteren
- Niet voor jezelf opkomen
- Jezelf wegcijferen
- Denken dat je niet goed genoeg bent
- Jezelf continu vergelijken met andere mensen
- Denken dat je niets verdiend.

 

Gevolgen van een negatief zelfbeeld
Mensen met een negatief zelfbeeld ondervinden daar grote gevolgen van. Een negatief zelfbeeld draag je namelijk altijd bij je. Een negatief zelfbeeld zorgt voor somberheid, terug trek gedrag en snel wisselende emoties.

 

Daarnaast ga je minder snel dingen ondernemen, omdat je laag over jezelf denkt. Hierdoor kan je niet uit het leven halen wat erin zit. Een negatief zelfbeeld is veelal gerelateerd aan het hebben of krijgen van een depressie en is een belangrijke component van verschillende andere psychische stoornissen. Het is belangrijk om weer een realistisch zelfbeeld te ontwikkelen. Niet positiever dan gepast en niet negatiever dan noodzakelijk is.

 

Doe je mee!
Stuur mij een email;
1. Je bent een vrouw 20 +
2. Leeftijd 
3. Hoe weet je dat je onderdanig bent?
4. Doel , jou onderdanigheid versterken / verminderen / onderdrukken/ los laten
5. Hoe wil je getraind worden bij jou / bij mij / hotel 
6. SM met attributen of zonder attributen 
7. SM training tot Lust salvin / seks slavin / pijn slavin / allround slavin
8. Contact via, sm , whatsapp, telefoon , email , kik enz, 
Het SM Experiment 
Thomas

Telefoon: 0647734717 *

Thomas

 

 

ALTERNATIEF AANBOD

SM Meester zoekt nieuwe slavin, zonder ervaring! Jou Meester zoekt jou?Jij bent een 18 +vrouw, studeer je of zoek je werk, Meester bied jou woonhuis en werk. – Rijswijk zh (Zuid-Holland)

N.V.T.

 

SM meester zoekt slavin zonder ervaring 18+

slanke, atletisch gebouwde en goed verzorgde man zoekt erotisch/kinky/bdsm contact Amsterdam, bel whatsapp 0647734717

Reageer nu!

Contact-informatie

Massage Wellness praktijk ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Rijswijk
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)