Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Anoniem postadres

Prijs: € 65,-

593 keer bekeken • Status: Actief

Wil jij graag iets bestellen op het internet maar vind je het vervelend dat daarbij je prive of woonadres bekend wordt voor de afzender. Een anoniem postadres via Postverzorging.nl kan dan de oplossing zijn. Je geeft eenvoudigweg je nieuwe postadres op bij je bestelling en al je postzendingen of pakketten komen binnen bij ons postdepot. Je privéadres is alleen bij ons bekend en wij zorgen er voor dat je postpakket of andere poststukken bij binnenkomst aan jou worden doorgezonden. Je privégegevens worden door ons nooit aan derden ter beschikking gesteld, zodat je er 100% op kunt vertrouwen dat je adres ook daadwerkelijk voor anderen anoniem blijft. Zo houden wij je privé ook daadwerkelijk privé. 

Voor slechts € 0,91 excl. BTW per week kun je bij ons al beschikken over uw eigen Nederlandse postadres. Wij verrekenen onze tarieven met een door je vooraf betaald Prepaid bedrag. Samen met het eenmalige inschrijfgeld ad € 15,- verklaart dat waarom er een bedrag van € 65,- wordt genoemd in de advertentietekst.

 

Postverzorging.nl is een dienstverlenend bedrijf dat zich primair richt op het beheer en de afwikkeling van poststukken in opdracht van derden. Voor meer informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen nodigen we je graag uit om onze website www.postverzorging.nl te bezoeken.

Reageer nu!

Contact-informatie

Postverzorging.nl ( Bedrijf )
4 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Winschoten
(Groningen, Nederland)
Tel: 0643693441

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)