Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

Gang bang meiden gevraagd, geen ervaring nodig, BelgiŽ/NL

Prijs: € 500,-

3.972 keer bekeken • Status: Actief

Gang bang sletten / meiden gevraagd met of zonder ervaring ,

 

GEGARANDEERD: DE BESTE VERDIENSTEN, VOLLEDIGE DISCRETIE EN FLEXIBILITEIT. IN EEN PAAR UUR WAT JE NORMAAL EEN WEEK OF MEER VAN JE TIJD KOST.

Eigenlijk is ons idee heel simpel. Wij zoeken gang bang dames voor gangbang feestjes, met name "bare" maar ook "met condoom".

Wij zouden graag van jouw diensten gebruik maken.

Hiervoor bieden we je minimaal EUR 300 a 500. . En het vraagt maar een paar uurtjes van je tijd. We geven op een dag zo 2 a 3 mini gang bang met 3 a 5 man per keer. Hoe meer mannen komen hoe meer je verdient.

We zoeken meiden tussen 18 en 30 jaar die op zoek zijn naar leuke verdiensten, wat avontuur en die het wel zien zitten om seks te hebben met meer dan 1 man tegelijk en Soms samen met een ander meisje; soms alleen.

Uiteraard stellen we onze eisen aan kwaliteit en uiterlijk, en vernemen we graag de diensten waartoe je bereid bent. (Wil je niet op voorhand eerlijke foto's delen - hoeft niet herkenbaar - dan komen we niet verder...)

Wij zijn niet van extreme dingen, zoals SM, anaal, etc. Gewoon lieve mannen die zin hebben in geile seks in groepsverband.

Je hoeft zelf geen klanten te werven enzo. Wij zijn er gewoon voor jou! We nemen je gewoon alles uit handen. En jij gaat iedere keer met een mooi bedrag naar huis.

Natuurlijk zal jij ook vragen hebben. Dus aarzel niet! Niet eindeloos wachten op weer een klantje. Geen onzekerheid over je verdiensten. Contact ons gewoon (per Whatsapp, als mogelijk).

We doen altijd eerst een intakegesprek. We bouwen vertrouwen op en beantwoorden al je vragen! 

Ons whatsapp nummer, 

Thomas


Telefoon: +31(0)647734717

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
11 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Den Haag
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0647734717

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)