Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

Gouda Prive

Prijs: € 130,-

9.974 keer bekeken • Status: Actief

Huisvrouwen Gouda Prive verwennen heren lief en geduldig 6 dagen per week van 10.00 uur tot 23.00. Tev. dames gevraagd ervaring niet vereist int. mogelijk. Edisonstraat 1 2809PC Gouda Tel 0182-533223 

 

In een gezellige sfeer van erotiek en huiselijke warmte kunt u bij ons terecht voor een heerlijk relaxed half uurtje of meer. Ons team bestaat uit diverse vrouwen, waaronder voornamelijk huisvrouwen, uiteraard in diversen leeftijden. Hierdoor kan uw wens vervuld worden. Deze huisvrouwen kunnen u optimaal plezier laten beleven omdat zij echte liefhebsters zijn van erotiek. Wij zijn trots het oudste privéhuis in Gouda te zijn. Wij streven er naar ons te onderscheiden van anderen. Als u een bezoek brengt aan ons huis kunt u alle mogelijkheden met onze gastvrouw bespreken. 

Natuurlijk kunnen wij u wel enige richtlijnen geven, de meisjes zijn ruimdenkend en staan altijd open voor uw fantasieën, wat natuurlijk niet wegneemt dat zijn zelf ook initiatief genoeg zullen tonen waardoor uw wensen in vervulling zullen gaan. 

Uit ervaring weten wij dat seks een te ruim begrip is om een beeld te geven over de veiligheid hiervan. Uiteraard werken onze dames safe voor zowel uw veiligheid, als die van de de dames. 

 

Gratis prive parking. 

Reageer nu!

Contact-informatie

Gouda Prive ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Gouda
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 0182-533223

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)