Tweedehands

Dé gratis verkoopsite gericht op particulieren

erotiek

Swingersoase parenclub voor iedereen.Koppels Single Dames en Heren.

Prijs: Niet van toepassing

3.315 keer bekeken • Status: Actief

Oase is een middelgrote swingers club in de buurt van Den Bosch en uitstekend bereikbaar met de auto en openbaar vervoer. Onze club kenmerkt zich door een combinatie van Amsterdamse gezelligheid en Brabantse gemoedelijkheid die zorgt voor een ongekende sfeer waarbij iedereen zich snel op zijn gemak zal voelen. Wij nemen alle tijd om gasten die voor de eerste keer in ons paradijs komen rond te leiden en uitleg te geven over alle faciliteiten die onze club te bieden heeft. Oase is vijf dagen per week open en de agenda op deze website biedt informatie over de diverse thema avonden die wij organiseren zodat iedereen aan zijn of haar voorkeur invulling kan geven. Met onze uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding kunt u zeer voordelig genieten van alle faciliteiten in de sfeervolle ambiance van onze club. Wij hanteren een all-inclusive systeem zodat men achteraf nooit voor onaangename verassingen komt te staan.

 

SwingerOase hanteert een all-in formule waardoor na het betalen van de entreeprijs geen bijkomende kosten gemaakt zullen worden.
Hieronder valt onbeperkt gebruik van ons buffet, alle consumpties aan de bar (dus ook mixjes en sterke drank), gebruik van een afsluitbaar kledingkastje, handdoeken, condooms en gebruik van alle overige faciliteiten.

Dus: bij ons kom je nooit voor onaangename verassingen te staan na het betalen van onderstaande vaste prijzen:

 

 

SwingersOase is voor iedereen die wil genieten van een lekker drankje aan de bar, snoepen van het uitgebreide buffet, contacten leggen in de jacuzzi, uitdagend dansen bij de danspaal en natuurlijk genieten in de erotische vertrekken boven.
In de Oase voelt iedereen zich snel thuis omdat wederzijds respect de standaard is in onze club. Na het betalen van de entree hoeft niemand meer te denken aan bijkomende kosten omdat alle bestellingen aan de bar, het gebruik van het buffet, handdoeken en condooms inbegrepen zijn in onze all-in formule.

 

SwingersOase is één van de makkelijkst bereikbare parenclubs van Zuiden van Nederland. Centraal gelegen, maar liefst 4 provincies liggen op minder dan een half uurtje rijden van Ammerzoden vandaan (Zuid-Holland, Gelderland, Utrecht en Noord Brabant) Kortom, waar dan ook vandaan, SwingersOase is dichterbij dan je denkt! langs snelweg A2 afslag 19

 

Reageer nu!

Contact-informatie

parenclub oase ( Bedrijf )
5 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Ammerzoden
(Gelderland, Nederland)
Tel: 0630351333

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)