Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

We-Vibe II vibrator

Prijs: € 74,50

853 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw

Dit is de We-Vibe II Vibrator. Een echte aanrader, want de eerste versie van deze super vibrator (de we-vibe) is al eens dé sextoy van het jaar 2008 geworden. De kans is heel groot dat de We-Vibe IIook deze keer weer de titel voor Meest Innovatieve Sextoygaat winnen.

Deze unieke sextoy stimuleert namelijk zowel van binnen als van buiten. De twee uiteinden van de We-Vibe II Vibrator stimuleren tegelijk de ciltoris (aan de buitenkant) en de G-Spot (van binnenuit). Het ene uiteinde wordt ingebracht in de vagina en het andere uiteinde leg je op de venusheuvel aan de buitenkant van je vagina voor een sensationeel gevoel.
De We-Vibe II vibrator kan worden gebruikt in je eentje, maar is zeer zeker ook super geschikt voor sex met z'n tweeën. De vibrator zal als je hem samen gebruikt een werkelijk onbeschrijfelijk geil gevoel opleveren.

De We-Vibe II Vibrator is gemaakt van hoogwaardige medische silicone waardoor deze zacht en flexibel is. Hij wordt geleverd met oplader en inclusief een handige opberg zakje en instucties. De We-Vibe II is 8,5cm lang (per zijde) en 2,8 cm breed. Hij weegt maar 60 gram en gaat 2 uur lang non-stop door met trillen. Hij heeft twee krachtige motoren. Eén voor de G-Spot en één voor de clitoris.


1) Eerst moet je de We-Vibe II min. 16 uur opladen voor het beste resultaat
2) De We-Vibe II heeft een drukknop voor on/off en om programma's te wisselen
3) Het C deel is om je Clitoris te stimuleren en het G deel is voor de G-Spot
4) Zo breng je de We-Vibe II in je vagina in
5) Zo beleef je samen met je partner en de We-Vibe II zalige sex.

De We-Vibe vibrator heeft 9 standen :
Lage snelheid (3000 tpm)
Hoge snelheid (5000 tpm)
Throb (kloppend)
Wave (golf)
Puls
Ramp
Tease
Ascending
ChaCha

Overige Specificaties:
Oplaadbaar Phthalate vrij Waterproof Stil en discreet 8,5cm lang, 3 cm breed 60 gram licht Twee standen: hoog (5000 tpm) en laag (3000tpm) Tot twee uur plezier! Stand-by tot 60 dagen oplaadtijd 16 uur batterij : NiMH 500MAh

Reageer nu!

Contact-informatie

Sexshop TakeThis ( Bedrijf )
9 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlaardingen
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 010-2342634

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)