Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

Lieve man zkt lieve meid voor verbale vernedering

Prijs: Nader overeen te komen

83 keer bekeken • Status: Actief

Ik ben een lieve man van 26 jaar oud en ik heb een fantasie. Dit heeft te maken met verbale vernedering. Ik wil dus niet geslagen of getrapt worden, waardoor we dit dus 100% veilig kunnen doen. 

Ik wil graag afspreken met een leuk meisje of leuke vrouw. Ik kan ontvangen en eerst kunnen we elkaar op een leuke manier leren kennen. Geen meesteres/slaaf taferelen dus bij binnenkomst, maar gewoon lief voor elkaar zijn en samen wat drinken. Want ik heb ook oprechte interesse om jou te leren kennen.

Daarna is de keuze volledig aan jou of je het wilt doorzetten of niet (ik kan me namelijk voorstellen dat je wel een klik met mij wilt hebben, zodat je je ook op je gemak voelt. Uiteraard zal ik ook mijn best doen, zodat je je echt welkom voelt bij mij). 

Pas als je het echt wilt doorzetten, dan gaan we heerlijk zoenen en zal ik je meenemen naar de slaapkamer. Ik kan je masseren (hier heb ik wel weinig ervaring in) en je overal kusjes, strelingen geven enzo (ik doe wel niet beffen en ik wil ook niet gepijpt worden). Ik zal er dus echt voor proberen te zorgen dat je je heerlijk ontspannen bij mij voelt. Heerlijk samen knuffelen en zoenen. Op een gegeven moment (en dat moment bepaal jij echt zelf, pas als het echt goed voelt) kun je je dan richten op mij en kun je aan me zitten en me heel zachtjes (niet snel, zodat ik het langer kan volhouden) aftrekken. Echt op een manier dat je eerst lang wacht voordat je mijn penis aanraakt en me op andere plaatsen streelt (en net mijn penis mist) en dan er met 1 vinger zachtjes overheen gaat, totdat je uiteindelijk heel zachtjes gaat aftrekken (en na een tijdje iets sneller). In dat je dit doet ga je mij verbaal vernederen, maar wel op een leuke/plagerige/geile toon. Niet je stem verheffen dus of kwaad worden. Ik word er heel geil van als je mij in detail zou beschrijven, hoe kansloos ik zou zijn in een gevecht met jou. Op welke plaatsen je me zou raken (slaan en trappen) en hoe ik daarop reageer (maar ook hoe dat voor mij voelt, de angst, pijn en vernedering die ik voel) en ook welke kansloze pogingen ik ga wagen om iets terug te kunnen doen. Ik heb nog nooit gevochten en ben niet sportief en het mooiste zou zijn als iemand reageert die wel echt vechtsport ervaring heeft (dit hoeft uiteraard niet, maar het zou wel kunnen helpen bij de overtuiging in het verhaal wat je dan verteld). Het leukste vind ik nog om te horen hoe je mij neerhaalt (nadat je op halve kracht eerst met me wat gevochten/gespeeld hebt, omdat ik het anders nog geen 5 seconden uithoud). Hoe dat voor mij voelt, hoe het licht bij mij uitgaat en hoe ik er daarna uitzie (helemaal bont en blauw geslagen). Ik zal in je hele verhaal meegaan en je in alles gelijk geven. Je kunt me een watje noemen en een slappeling. Dat iemand als mij geen echte man is en nooit in staat zal zijn een meisje te beschermen, maar eerder door dat zelfde meisje kansloos te zijn (al heeft ze 0 ervaring). Het is ook uitgegaan met mijn ex en je kunt me daarmee plagen, dat ze nu bij een echte man is, die mij in 1 klap neerhaalt. Uiteindelijk kun je mij zelfs ermee plagen dat je misschien wel zin hebt om een keer te vechten met mij (wat je natuurlijk niet meent). Ik zal je dan echt smeken om dat niet te doen, waardoor jij me weer voor de gek hiermee kan houden en zeggen dat ik een mietje ben.

Uiteindelijk nadat ik ben klaargekomen, stoppen we hiermee en zijn we weer lief voor elkaar. Het zou fijn zijn om daarna weer te knuffelen en zoenen. Ik kan jou uiteraard vingeren en verwennen. Maar we hoeven dus geen seks te hebben (kan wel uiteindelijk na meerdere afspraken). We kunnen ook gezellig film kijken en daarna misschien nog 1 keer zo'n rollenspel doen, maar dit kunnen we allemaal via de mail of kik bespreken (via de mail of kik kunnen we ook de vergoeding voor jou bespreken). Het zou fijn zijn om een vast contact te vinden, waarvoor ik ook kan klaarstaan en beter kan leren kennen (ook een luisterend oor kan bieden). Gewoon echt samen iets opbouwen en misschien uiteindelijk zelfs nachtjes bij mij blijven slapen enzo. Ik behandel je lief en met respect. Ik haal de dingen in huis die jij lekker vind enz. en luister ook echt naar jou wensen. 

Mijn kik is: Lieve.man

PS. Wellicht zou het mogelijk zijn om in de toekomst ook ooit mij te trappen of te slaan (gewoon bijv. 1 gerichte trap en dus geen mishandeling). Maar hiervoor moet ik je echt goed kunnen vertrouwen en dit kan pas na meerdere dates. Zoiets moet altijd in een veilige omgeving gebeuren met wederzijdse goedkeuring. Uiteraard verwacht ik dit helemaal niet van je en als je dat niet leuk lijkt dan zullen we dat ook zeker nooit doen. Ik wil ook alleen maar aangeven dat het een mogelijkheid kan zijn ooit.

Reageer nu!

Contact-informatie

( Particulier )
10 maanden actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Maasbracht
(Limburg, Nederland)

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)