Tweedehands

Dé gratis verkoopsite voor Nederland en BelgiŽ!

erotiek

SaSi vibrator by Je Joue, roze

Prijs: € 139,95

1.027 keer bekeken • Status: Actief

  • Staat:
  • Nieuw
Dit is de SaSi vibrator by Je Joue.
Sasi is de ultieme en oplaadbare vibrator die zich automatisch aanpast aan uw verlangens. De Sasi vibrator is absoluut uniek door het gebruik van de laatste Sensuele Intelligentie Technologie. De SaSi leert en onthoudt precies wat u fijn vindt zodat hij u steeds weer de perfecte en intens sensuele massage geeft die u wilt. De SaSi is niet te vergelijken en welke andere vibrator dan ook, omdat hij een heel scala aan combinaties van bewegingen en vibraties heeft die samen de totale stimulatie vormen. Een superglad oppervlak en de ronde bal die onder het oppervlak zit zorgt voor een soort van masserende beweging die kan worden aangepast door de beweging, snelheid en vibratie te varieeren.
De SaSi vibrator heeft 2 manieren waarop je hem kan laten werken. In de "Favorieten stand" beschikt hij over 5 voorgeprogrammeerde standen die gemakkelijk te selecteren zijn met de buttons op de vibrator. In "Customise stand" veranderd de SaSi langzaam van de ene stand naar de andere waardoor je een heleboel verschillende programma's achter elkaar gaat voelen. Als je een stand niet lekker vindt dan kan je snel naar de volgende skippen. SaSi onthoudt dan welke stand je niet lekker vindt en zal deze niet snel meer aanbieden. Als SaSi een programma heeft wat je lekker vindt dan kan je op de "don't stop" button klikken zodat SaSi deze stand onthoud en de volgende keer ook zal gebruiken. Net als een goede minnaar zal SaSi je op die manier iedere keer verrassen met een veelheid aan sensaties waaronder de standjes die je het lekkerst vindt.
De SaSi vibrator is fantastisch voor het voorspel of voor solo gebruik en brengt je naar een ongekend hoogtepunt. Hij is waterproof, niet poreus en gemaakt van anti bacterieel materiaal. De verwijderbare cover is gemaakt van phthalate en latex vrij medische silicone en gebruikt de gepatenteerde SMITEN technologie. De SaSi vibrator wordt geleverd inclusief een prachtige opbergbox waardoor hij zeer geschikt is om kado te geven. Ervaar deze nieuwe generatie vibrator en verbaas jezelf over zijn kunnen !
Specificaties
  • Maat : 130 mm x 55 mm
  • Kleur : zwart
  • Materiaal : Silicone
  • Oplaadbaar, dus geen batterijen nodig
  • Luxe geschenkdoos

De SaSi vibrator is de meest geavanceerde vibrator die er te koop is. Deze supertopper zal je zeker niet teleurstellen!
Reageer nu!

Contact-informatie

Sexshop TakeThis ( Bedrijf )
8 jaar actief op Tweedehands.net
Bekijk alle advertenties

Vlaardingen
(Zuid-Holland, Nederland)
Tel: 010-2342634

Opties voor deze advertentie

Advertentie van Tweedehands.net
Favorieten (0)